Waarom Suriny ook in jouw keuken past

Of je nu warme gerechten of een koud sausje maakt: Suriny dient altijd elke chef!

Deze 100% plantaardige olie, geraffineerd uit de Thai Jasmine rijst, kan je gebruiken om te frituren, wokken, bakken, braden en bij het bbqen. Maar een geutje rijstolie is ook de perfecte start voor een vinaigrette, een marinade, een mayonaise. Meer nog: door haar neutrale smaak kan deze lichte olie perfect dienen als drager voor al jouw kruidenoliën en infusies.

Gebruik ze zelfs in jouw desserts als vervanging voor boter, kokosolie of andere vetstof. Door de zachte flavour van Suriny behouden de ingrediënten in jouw gerechten hun natuurlijke smaak. Deze olie is neutraal van geur en heeft een lichte notensmaak. Ze is bij uitstek het ideale medium om alle smaken tot hun recht te laten komen. Bij frituren, bakken, braden en marineren kleeft er minder olie aan je groenten, vlees of vis omdat ze zeer vloeibaar is. Daardoor heb je ook minder olie nodig bij je bereidingen. Bovendien ligt het rookpunt boven 215°C: minder vettige rook en geur in uw keuken

Suriny: top ingrediënt
voor natuurlijke cosmetica

Wist je dat Suriny  rijstolie hoge waarden aan anti-oxidanten zoals vitamine E en specifiek Gamma-Oryzanol bevat? Anti-oxidanten helpen de lichaamscellen beschermen tegen schadelijke vrije radicalen.
Suriny zorgt als dagelijks deel van je dieet mee voor je gezondheid van binnenuit, maar is eveneens geschikt als onderdeel deel van de dagelijkse verzorginsroutine. Ze kent namelijk een goede toepassing in verzorging- en wellnessproducten als natuurlijk ingrediënt. Suriny rijstolie is een ideale drager- en massageolie: je kan ze verrijken met enkele druppels etherische olie en lichtjes opgewarmd gebruiken  voor een heerlijk ontspannende massage.   Ook geschikt voor andere toepassingen zoals cosmetica ( crèmes, zepen, haarolie en als massageolie: puur of als dragerolie verrijkt met etherische oliën of kruiden).

+32 476 207 336


Bel ons als je vragen hebt